Alle single dames en heren opgelet! Ben jij op zoek naar een unieke manier om andere singles te ontmoeten? Sta je open voor een bijzonder wollige ervaring en ben je dol op alpaca’s? Meld je dan aan voor Alpaca Speed Dating bij Alpacaboerderij Maasvallei.

Alpaca Speed Dating is alles wat je ervan verwacht. Singles, korte ontmoeting en een romantische wandeling met onze alpaca’s! In een unieke setting maak je niet alleen kennis met onze wollige vrienden maar krijg je ook de kans om een aantal leuke singles te ontmoeten. Onze alpaca’s wijken geen moment van je zijde en zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer.

DE SPELREGELS

Tijdens de speeddate krijgen alle vrouwen een eigen alpaca toebedeeld. Deze wollige wing-man loopt de gehele wandeling met je mee en is het geheime wapen tegen ongemakkelijke stiltes of awkward situaties. De mannen voegen zich vervolgens bij de vrouwen en rouleren iedere 15 minuten van partner & alpaca. Hoe gezellig ook, het blijft een speeddate;).

De Alpaca Speeddate is een volledig verzorgde middag inclusief begeleiding en een welkomstdrankje met wat lekkers. Na afloop is er ook tijd om even na te praten en ervaringen (of telefoonnummers) uit te wisselen, wederom onder het genot van een verfrissende borrel! De wandeling duurt ongeveer 90 min (afhankelijk van het aantal deelnemers).

DEELNEMEN?

Lijkt jou dit wel wat? Wil jij leuke singles ontmoeten in een ontspannen en unieke omgeving? Meld je dan aan voor de Alpaca Speeddate! Stuur een mailtje naar  info@alpacaboerderijmaasvallei.nl met jouw naam, leeftijd en jouw interesses, deelname kost € 25,- per persoon. Bij voldoende deelnemers plannen wij de speeddate-middag in en zorgen wij, samen met onze alpaca’s, voor een romantische ambiance. Bij te weinig deelnemers moeten we jammer genoeg afzeggen. De eerstvolgende data worden gepland na de zomer , in september. Hou onze socials en deze website in de gaten voor de exacte data!